WAREMA Kunststofftechnik Medizintechnik

Orvostechnika

Biztonságos és tiszta műanyag alkatrészek gyártása az orvostechnika, a diagnosztika és a gyógyszeripar számára.

 

Minőség és biztonság az egészségügy számára

Az orvostechnikai részlegünkön egyesítjük a műszaki, valamint a gyógyszerészeti és diagnosztikai részegységek terén megszerzett tudásunkat. A gyártás a legmagasabb szintű biztonság, tisztaság, fenntarthatóság és nyomonkövethetőség betartásával az ISO 14644‑1 7. osztály és a GMP szerinti steril térben történik. Ennek során az ügyfélorientált projektmenedzsment-rendszerre és az ISO 13485 szerinti tanúsítási szabványokra támaszkodunk.

 

Függetlenül attól, hogy az egyes alkatrészeket steril térben csomagolták vagy az alkatrészeket az ügyfél csomagolásában, tiszta szobában állították össze és sterilizálták: egy- és többkomponensű technológiákat, ultrahangos hegesztést és buborékfóliás csomagolásokat alkalmazunk. Ez tesz minket szakértővé az egészség szolgálatával kapcsolatos elképzeléseinek megvalósításában.  Szívesen támogatjuk az állatgyógyászat terén szerzett tapasztalatainkkal is.

  • Fröccsöntés, amely validált, dokumentált szállítási minőséget biztosít
  • Műszaki, funkcionális és optikai alkatrészek gyártása
  • Műanyag alkatrészek például zárak, aszeptikus csatlakozók és alkatrészek dialízishez, szemészeti alkalmazásokhoz, műtőfelszerelésekhez
  • Downstream folyamatok, pl. végfelhasználói csomagolások, sterilizálás, tételdokumentálás, lézerezés, feliratozás

Orvostechnikai megoldásaink

Műanyaggyártás

A legújabb gyártástechnológiai módszerek alkalmazásával a legmagasabb minőségű műanyag termékeket gyártjuk az orvostechnika, a gyógyszeripar és a diagnosztika számára – a különálló alkatrészektől kezdve a bonyolult részegységekig bezárólag.

Szerszámgyártás

Saját szerszámgyártási kapacitásunk biztosítja a hosszú élettartamú szerszámok precíz és méretpontos legyártását a stabil technológiai folyamatokhoz.

Célgépgyártás

Saját célgépgyártó kapacitásunk lerövidíti a termék piacra jutási idejét, továbbá biztosítja a folyamatok és az összeszerelő rendszerek, valamint a vizsgáló berendezések hatékony automatizálását.

Minden egy kézben

Tanácsadás
Tanácsadás

Kezdetben minden esetben részletes tanácsadásra kerül sor. Megkeresését a cégen belül megvalósíthatósági tanulmánynak vetjük alá, csökkentjük a komplexitást és ismertetjük az esetleges fejlesztési lehetőségeket. Hozzáértő csapatunk minden kérdés és probléma tekintetében támogatja Önt.

Projektmenedzsment
Projektmenedzsment

Projektmenedzsmentünk figyelemmel kíséri az ügyfél- és a termékspecifikus követelmények betartását. Projekttervekkel dolgozunk szisztematikus határidőkövetéssel és az APQP rendszerben történő dokumentálással. Csapatunk minden körülmények között betartja vállalt kötelezettségeit.

Fejlesztés
Fejlesztés

A műanyag alkatrészek fejlesztési szakértőjeként megpróbáljuk egyszerűsíteni az Ön termékét. Csapatunk pontosan tudja, hogy milyen anyagra, milyen szerszámtechnológiára és milyen folyamatszabályozásra van szükség, hogy elvárásai teljesüljenek.

Gyártás
Gyártás

A magas fokon automatizált és modern gépeink folyamatosan pontos eredményeket garantálnak a műanyag alkatrészek, a szerszámok és célgépek gyártása során.

Raktározás és logisztika
Raktározás és logisztika

Egyéni csomagolási és szállítási koncepciót alakítunk ki az Ön igényeinek megfelelően, a hazai, a nemzetközi és a tengeri fuvarozási követelmények figyelembevételével. Megszervezzük a szállítási folyamatot és gondoskodunk a zökkenőmentes leszállításról. Automatizált raktári folyamataink biztosítják igények hatékony kielégítését.

Az ISO 13485 szerint validált folyamatok

Az ISO 14644 7. osztálya és a GMP C szerint tanúsított tiszta szoba

Innovatív ötletek és azok rugalmas megvalósítása

Saját szerszám- és célgépgyártás

Egyértelmű nyomonkövethetőség a sorozatszám alapján

Tanúsított minőség

Tőlünk mindig az elvárt minőséget kapja. Ezt tanúsított minőségirányítási rendszerünkkel garantáljuk és számos sikeres projekttel bizonyítjuk. Végső soron biztos lehet benne, hogy az igényeinek megfelelő legjobb szolgáltatást nyújtjuk.

 

Néhány szó tanúsítványainkról
Steffen Grün, WAREMA Kunststofftechnik

A hosszú távú és sikeres partneri kapcsolat számunkra egyet jelent a kölcsönös bizalommal és a másik fél nagyrabecsülésével.

Steffen Grün, WAREMA Kunststofftechnik
Milyen projektje van számunkra?
Orvostechnika
Steffen Grün
+49 9391 20-9923
WAREMA Kunststofftechnik Standort Deutschland
WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau Standort Ungarn Gyál