WAREMA Kunststofftechnik Oberflächentechnik

Felületkezelési technológia

Felületkezelési technológiák műanyagokhoz

WAREMA Kunststofftechnik Chromeffektlack

A legkorszerűbb felületkezelési berendezéseket alkalmazzuk a legkülönbözőbb felületi kialakítások megvalósításához. Szolgáltatásaink a festéstől és krómozástól kezdve a lézerezésen át a feliratozásig terjednek.

Ezek során a felületek funkcionális vagy dekoratív céllal kerülnek megmunkálásra.

2006 óta sikeresen működtetjük festőrobot berendezésünket, 2020 óta pedig egy ultramodern High End Finishing berendezést.

 

WAREMA Kunststofftechnik Chromeffektlack

Szakterületünk: krómhatású festés

WAREMA Kunststofftechnik Chromeffektlack Automotive

A krómhatású festékek olyan alapbevonatok, amelyek nagyon finom alumínium színezéket tartalmaznak. Ezek akár 95%-ban megközelítik a galvanizálással létrehozott "valódi" króm tükörfényét. Környezetbarát és magas színvonalú eljárás fémes hatású felületek előállítására. Az eljárás króm (VI) mentes és megfelel a REACH rendeletnek. A festés egy speciálisan erre a célra tervezett és újonnan létrehozott festőberendezésben történik. Ez lehetővé teszi 1-3 műszakos rendszerek megvalósítását egyetlen folyamatos technológiával.

Mi tesz minket a felületek szakértőjévé? Évtizedes tapasztalat a felületekkel szemben támasztott legkülönbözőbb követelmények terén.

 

WAREMA Kunststofftechnik Chromeffektlack Automotive

A szolgáltatások köre

Szelektív rányomtatás tintasugaras eljárással; a színek száma? Geometriamentes? A tamponnyomás kiegészítéseként

Magas színvonalú környezetbarát eljárás fémes hatású felületek előállítására. Az eljárás króm (VI) mentes és megfelel a REACH rendeletnek. A festés egy speciálisan erre a célra tervezett és újonnan létrehozott festőberendezésben történik. Ez lehetővé teszi 1-3 műszakos rendszerek megvalósítását egyetlen folyamatos technológiával.

Minden típusú magasfényű felület vagy akár színrendszer létrehozható egy vagy többrétegű struktúrában, pl. Piano Black.

A modern és energiatakarékos légtisztító rendszerek használatának köszönhetően minden festékrendszer korlátozás nélkül feldolgozható.

A lézerjelölő szelektíven eltávolítja az egyes festékrétegeket a több rétegben festett alkatrészekről, hogy felszínre hozza az áttetsző műanyagot.

A rozsdamentes nemesfémekkel történő felületkezelés különleges keménységet és korrózióállóságot biztosít az alkatrészeknek.

A festékréteg felvitelével rendkívül karcálló felületek hozhatók létre műanyag alkatrészeken. Ezek tiszta áttetsző festékként, valamint színezett rendszerként, például Piano Black színben is elérhetők.

A műanyag részekre történő nyomtatás egyik legfontosabb eljárása: a közvetett mélynyomási eljárásnak és a nagy rugalmasságnak köszönhetően a tamponnyomás ideális a legkülönfélébb műanyagokra és formákra történő nyomtatáshoz. Ez különféle tamponnyomó-gépeken végezhető, 1-4 színű nyomtatással.

Minden festőberendezés UV-fülkével van felszerelve. A meglévő technológia lehetővé teszi Mono és Dualcure rendszerek feldolgozását.

Frank Dornbusch, WAREMA Kunststofftechnik

Motivált csapatunkkal és modern gépparkunknak köszönhetően örömmel és sikerrel valósítjuk meg az Ön projektjeit is.

Frank Dornbusch, WAREMA Kunststofftechnik
Milyen projektje van a számunkra?
Felületi technológia
Frank Dornbusch
+49 9391 20-9820

Az Ön műanyagipari szakértője

WAREMA Kunststofftechnik Awards

Az egyedi alkatrészektől a bonyolultabb részegységekig – mi vagyunk a szakértője, ha magas színvonalú műanyag technológiáról van szó. Nem csak a tökéletes felületminőségre figyelünk, hanem az egyes részletek pontosságára is.

 

Erről bővebben
WAREMA Kunststofftechnik Awards
WAREMA Kunststofftechnik Standort Deutschland
WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau Standort Ungarn Gyál