WAREMA Kunststofftechnik Automotive

Járműipar

Autóipari termékek fröccsöntése és egyedi technológiai megoldások

Műanyag alkatrészek és egyedi szerszámgyártás az autóipar számára

Az autóipari részleg a műszaki műanyag alkatrészek fröccsöntésétől kezdve az egyedi felületkezelt termékek gyártásán keresztül precíz technológiai eljárásokat kínál a nemzetközi piac számára. Ezen a téren vevőorientált projektmenedzsment-rendszerre és az IATF 16949 szerinti tanúsítási szabványra támaszkodunk.

 

Legyen az újszerű krómhatású festés, UV festés, day and night design, két komponensű (2K) fröccsöntött alkatrész vagy valódi krómfelület: mi vagyunk a tökéletes minőségű, nagyméretű és felületkezelt műanyag alkatrészek szakértői.

  • Fröccsöntés, pl. műszaki alkatrészek, betéttechnológia, 2K alkatrészek
  • Felületkezelt alkatrészek, pl. krómhatású festés, krómozás, UV festés, magasfényű fekete festés, lézerezés, rányomtatás
  • Műszaki és funkcionális alkatrészek díszlécekhez, panelekhez, kormánykerékhez, vezetőfülkéhez, ajtóborításhoz, fényszórókhoz, lökhárítóhoz és számos egyéb részegységhez.

Autóipari megoldásaink

Műanyaggyártás

A legújabb gyártástechnológiai módszerek alkalmazásával a legmagasabb minőségű műanyag termékeket gyártjuk az autóipar számára – a különálló alkatrészektől kezdve a bonyolult részegységekig bezárólag.

Szerszámgyártás

Saját szerszámgyártási kapacitásunk biztosítja hosszú élettartamú szerszámok precíz és méretpontos legyártását a stabil technológiai folyamatokhoz.

Célgépgyártás

Saját célgépgyártó kapacitásunk lerövidíti a termék piacra jutási idejét, továbbá biztosítja a folyamatok és az összeszerelő rendszerek, valamint a vizsgáló berendezések hatékony automatizálását.

Minden egy kézben

Tanácsadás
Tanácsadás

Kezdetben minden esetben részletes tanácsadásra kerül sor. Megkeresését a cégen belül megvalósíthatósági tanulmánynak vetjük alá, csökkentjük a komplexitást és ismertetjük az esetleges fejlesztési lehetőségeket. Hozzáértő csapatunk minden kérdés és probléma tekintetében támogatja Önt.

Projektmenedzsment
Projektmenedzsment

Projektmenedzsmentünk figyelemmel kíséri az ügyfél- és a termékspecifikus követelmények betartását. Projekttervekkel dolgozunk szisztematikus határidőkövetéssel és az APQP rendszerben történő dokumentálással. Csapatunk minden körülmények között betartja vállalt kötelezettségeit.

Fejlesztés
Fejlesztés

A műanyag alkatrészek fejlesztési szakértőjeként megpróbáljuk egyszerűsíteni termékét. Csapatunk pontosan tudja, hogy milyen anyagra, milyen szerszámtechnológiára és milyen folyamatszabályozásra van szükség, hogy elvárásai teljesüljenek.

Gyártás
Gyártás

A magas fokon automatizált és modern gépeink folyamatosan pontos eredményeket garantálnak a műanyag alkatrészek, a szerszámok és célgépek gyártása során.

Raktározás és logisztika
Raktározás és logisztika

Egyéni csomagolási és szállítási koncepciót alakítunk kiigényeinek megfelelően, a hazai, a nemzetközi és a tengeri fuvarozási követelményeinek figyelembevételével. Megszervezzük a szállítási folyamatot és gondoskodunk a zökkenőmentes leszállításról. Automatizált raktári folyamataink biztosítják igényeik hatékony kielégítését.

A minőségi elvárások betartása

Térbeli és szervezeti közelség a vevőhöz

Vevőorientált projektmenedzsment az IATF 16949 szerint

Saját szerszám- és célgépgyártás

A piacra kerülési idő csökkentése

Tanúsított minőség

WAREMA Kunststofftechnik Zertifizierte Qualität

Tőlünk mindig az elvárt minőséget kapja. Ezt tanúsított minőségirányítási rendszerünkkel garantáljuk és számos sikeres projekttel bizonyítjuk. Végső soron biztos lehet benne, hogy az igényeinek megfelelő legjobb szolgáltatást nyújtjuk.

Tanúsítványainkról
WAREMA Kunststofftechnik Zertifizierte Qualität
Steffen Hofmann, WAREMA Kunststofftechnik

Az ígéreteink betartásával lelkesíteni fogjuk!

Steffen Hofmann, WAREMA Kunststofftechnik
Milyen projektje van számunkra?
Járműipar
Steffen Hofmann
+49 9391 20-9921
WAREMA Kunststofftechnik Standort Deutschland
WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau Standort Ungarn Gyál