WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau GmbH Keyvisual

Bemutatkozunk

Mi vagyunk az a hozzáértő műanyagipari partner, aki valóra váltja elképzeléseit

 

WAREMA – A műanyagipari partner

WAREMA Kunststofftechnik Über uns

Bemutatjuk a nemzetközi színtéren tevékenykedő WAREMA csoporthoz tartozó “Műanyaggyártás és mérnöki tevékenység” szekciót. Németországi és magyarországi telephelyeinknek köszönhetően megbízható partnerként számíthat ránk.

 

WAREMA Kunststofftechnik Über uns

A különböző megoldásokhoz illeszkedő szaktudásunkkal olyan termékeket gyártunk, amelyek referenciaértéket képviselnek az Ön iparágában. Feloldjuk a követelmények, a technológia, a minőség és a költségek közti ellentmondásokat és arra törekszünk, hogy megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást. Ezáltal képesek vagyunk személyre szabott műanyagipari megoldásokat kínálni az autóipar, az orvostechnika és az ipar területén.

 

Ahol otthon vannak az újítások és fejlesztések

WAREMA Kunststofftechnik Über uns Innovation

Egyszerűen megoldjuk a feladatot, ha a legjobb műanyagipari megoldásról van szó. Technikai hozzáértéssel, sok tapasztalattal, a kompromisszumok nélküli minőségtudattal és a szükséges kreativitással a termékötletei nálunk valósággá válnak. Az iparosítást és a piacra jutási idő csökkentését támogatja mind a szerszámgyártás, mind a célgépgyártás részlegünk. Ennek köszönhetően tulajdonképpen a gyárunkat elhagyó minden termék innováció. Néhányuk pedig még díjakkal is büszkélkedhet.

 

WAREMA Kunststofftechnik Awards
WAREMA Kunststofftechnik Über uns Innovation

Erősségeink

  • Termékoptimalizálás
  • Projektmenedzsment
  • Iparosítás
  • Fejlesztés
  • Szerszámgyártás
  • Célgépgyártás
  • Felületkezelés
  • Komponensek összeszerelése

Az Ön megbízása a mi célunk

Jóformán bármi készíthető műanyagból. A rendkívüli szilárdság és a lenyűgöző rugalmasság között a lehetséges követelmények igen széles skálája húzódik meg. Mi elsősorban a megbízhatóságra, az ígéretek betartására, a pontosságra és a minőségre helyezzük a hangsúlyt.

 

Mindig minden vevői megrendelést a lehető legjobb eredménnyel szeretnénk teljesíteni. Ezen a téren egyértelmű irányelvek segítenekminket, amelyek minden projektet az elejétől végigkísérnek.

Minden egyes szakterület közösen dolgozik.

Minden egyes szakterület közösen dolgozik.

Projektmenedzsmentünk a többi szakterülettel egyeztetve dolgozza ki az gyártási koncepciót. Ennek során nagy hangsúlyt helyezünk a biztonságos folyamatokra és termékekre. Általános gyártási koncepciókat dolgozunk ki és megfelelő elemzési módszerekkel, ill. a CIP alkalmazásával biztosítjuk, hogy elkerülhessük a hibákat ahelyett, hogy ki kellene javítani azokat.

Tisztaság, rend és biztonság

Tisztaság, rend és biztonság

Egyértelmű higiéniai és biztonsági koncepciónk garantálja a hatékony és biztonságos munkakörnyezetet.

Jó munkahelyi légkör

Jó munkahelyi légkör

A jó munkahelyi légkör elősegíti munkatársaink kreativitását és teret ad a folyamatos fejlesztési folyamatnak, továbbá a nyílt információcserének.

Tanúsított minőség

Tanúsított minőség

A minőség minden telephelyen a törvényi előírások betartásával, a termelési területek követelményeinek való megfeleléssel, a projektmenedzsment által vállalt kötelezettségekkel, valamint az iparágspecifikus tanúsítási szabványok érvényesítésével kezdődik.

WAREMA Kunststofftechnik Über uns Qualitätsanspruch

Kimagasló minőség. Mindig.

Mindig garantáljuk az állandóan magas színvonalú és pontos eredményeket. Számunkra semmi sem rendkívüli, hanem minden magától értetődő.

 

Ügyfélközeli és felelősségteljes

Marktheidenfeldi (Németország) és gyáli (Magyarország) telephelyünkkel közel vagyunk mind projektpartnereinkhez, mind pedig ügyfeleink termelési létesítményeihez. Ezáltal lerövidül a szállítási idő, továbbá csökken a CO2-kibocsátás és csökkenek a költségek is.

 

Martin Friedel, WAREMA Kunststofftechnik
ügyvezető igazgató
Martin Friedel

Környezettudatos a jövőben

A műanyagok a jövőben is fontos szerepet játszanak életünkben. Az erőforrások felelősségteljes felhasználása ezért még sürgetőbb. Az első konzultáció óta támogatjuk ezt a jogot a teljes lehetőségek kiaknázása érdekében.

Rüdiger Fischer, WAREMA Kunststofftechnik
ügyvezető igazgató
Rüdiger Fischer

Felelősségünk

WAREMA Kunststofftechnik Über uns Kundennähe

A munkatársaink, valamint a tevékenységi területünket alkotó régiók iránti társadalmi felelősségvállalás, továbbá a környezetünk iránt tanúsított felelősség mindig is szilárdan rögzült vállalati filozófiánkban, amit megfelelő tanúsítványok és kitüntetések igazolnak.

 

Telephelyeinket szerte a világon sikeresen tanúsítottuk az ISO 14001 nemzetközileg elismert környezetvédelmi szabvány követelményei szerint. A németországi telephelyek megfelelnek az ISO 50001 energiagazdálkodási szabvány követelményeinek is. Célunk a környezetvédelem és az energiahatékonyság elősegítése vállalatunknál, valamint a környezetszennyezés és az energiafogyasztás csökkentése – a gazdasági, társadalmi és politikai követelményeknek megfelelően. Éppen ezért fenntartható módon használjuk a vizet, az energiát és a nyersanyagokat.

WAREMA Kunststofftechnik Über uns Kundennähe

Valami nagynak vagyunk a része

WAREMA Group Logo

A WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau GmbH a WAREMA Group része – ez egy erős cégcsoport, amely jól ismert hírnévnek örvend az Árnyékolástechnika és életterek, valamint a Műanyaggyártás és mérnöki tevékenység szakterületeken.

 

E társulás keretein belül évtizedes tapasztalatok révén széles körű szaktudásra tettünk szert, és átfogó és stabil partnerhálózatra támaszkodhatunk.

Néhány szó a WAREMA csoportról
WAREMA Group Logo
WAREMA Kunststofftechnik Standort Deutschland
WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau Standort Ungarn Gyál