WAREMA Kunststofftechnik Industrie

Ipar

Átfogó, precíz műanyagipari megoldások minden iparág számára

 

Műanyag alkatrészek széles választéka ipari felhasználásra

Az Ipar részleg a fröccsöntött műszaki alkatrészektől kezdve a felületkezelt darabokig bezárólag precíz eljárásokat kínál a nemzetközi piac számára. Ennek során az ügyfélorientált projektmenedzsmentre támaszkodunk, amelynek középpontjában az Ön igényei és elvárásai állnak.

 

Legyen az újszerű krómhatású festés, UV festés, 2K fröccsöntött alkatrész vagy valódi krómfelület: mi vagyunk a tökéletes minőségű, nagyméretű és felületkezelt műanyag alkatrészek szakértői.

  • Kiváló minőségű és időjárásálló műanyag alkatrészek, pl. érzékelők burkolataihoz, háztartási készülékekhez, fedelekhez, kapcsolókhoz és szaniter berendezésekhez
  • Fröccsöntés, az értékláncunk alapja: például műszaki alkatrészek gyártása, betéttechnológia alkalmazása, 2K alkatrészek gyártása
  • Felületkezelt alkatrészek, pl. krómhatású festés, krómozás, UV festés, magasfényű fekete festés, lézerezés, feliratozás

Megoldásaink az ipar számára

Műanyaggyártás

A legújabb gyártástechnológiai módszerek alkalmazásával a legmagasabb minőségű műanyag termékeket gyártjuk az ipar számára – a különálló alkatrészektől kezdve a bonyolult részegységekig bezárólag.

Szerszámgyártás

Saját szerszámgyártási kapacitásunk biztosítja a hosszú élettartamú szerszámok precíz és méretpontos legyártását a stabil technológiai folyamatokhoz.

Célgépgyártás

Saját célgépgyártási kapacitásunk lerövidíti a termék piacra kerülési idejét, továbbá biztosítja a folyamatok és az összeszerelő rendszerek, valamint a vizsgáló berendezések hatékony automatizálását.

Minden egy kézben

Tanácsadás
Tanácsadás

Kezdetben minden esetben részletes tanácsadásra kerül sor. Megkeresését a cégen belül megvalósíthatósági tanulmánynak vetjük alá, csökkentjük a komplexitást és ismertetjük az esetleges fejlesztési lehetőségeket. Hozzáértő csapatunk minden kérdés és probléma tekintetében támogatja Önt.

Projektmenedzsment
Projektmenedzsment

Projektmenedzsmentünk figyelemmel kíséri az ügyfél- és a termékspecifikus követelmények betartását. Projekttervekkel dolgozunk szisztematikus határidőkövetéssel és az APQP rendszerben történő dokumentálással. Csapatunk minden körülmények között betartja vállalt kötelezettségeit.

Fejlesztés
Fejlesztés

A műanyag alkatrészek fejlesztési szakértőjeként megpróbáljuk egyszerűsíteni az Ön termékét. Csapatunk pontosan tudja, hogy milyen anyagra, milyen szerszámtechnológiára és milyen folyamatszabályozásra van szükség, hogy elvárásai teljesüljenek.

Gyártás
Gyártás

A magas fokon automatizált és modern gépeink folyamatosan pontos eredményeket garantálnak a műanyag alkatrészek, a szerszámok és célgépek gyártása során.

Raktározás és logisztika
Raktározás és logisztika

Egyéni csomagolási és szállítási koncepciót alakítunk ki az Ön igényeinek megfelelően, a hazai, a nemzetközi és a tengeri fuvarozási követelmények figyelembevételével. Megszervezzük a szállítási folyamatot és gondoskodunk a zökkenőmentes leszállításról. Automatizált raktári folyamataink biztosítják igények hatékony kielégítését.

A minőségi elvárások betartása

Térbeli és szervezeti közelség a vevőhöz

Ügyfélorientált projektmenedzsment

Saját szerszám- és célgépgyártás

A piacra kerülési idő csökkentése

Tanúsított minőség

WAREMA Kunststofftechnik Zertifizierte Qualität

Tőlünk mindig az elvárt minőséget kapja. Ezt tanúsított minőségirányítási rendszerünkkel garantáljuk és számos sikeres projekttel bizonyítjuk. Végső soron biztos lehet benne, hogy az igényeinek megfelelő legjobb szolgáltatást nyújtjuk.

 

Tanúsítványok
WAREMA Kunststofftechnik Zertifizierte Qualität
Heiko Riedmann, WAREMA Kunststofftechnik

Magas színvonalú ügyfélközpontoságunk a sikeres üzleti kapcsolat alapja.

Heiko Riedmann, WAREMA Kunststofftechnik
Milyen projektje van számunkra?
WAREMA Kunststofftechnik Standort Deutschland
WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau Standort Ungarn Gyál