WAREMA Kunststofftechnik Reinraum Sauberraum Produktion

Steril tér/tiszta szoba

Steril tér/tiszta szoba műanyagokhoz és fröccsöntéshez

WAREMA Kunststofftechnik Reinraum Sauberraum

Tiszta helyiségünk az ISO 14644 szabvány szerinti 7. osztályú működési tanúsítvánnyal rendelkezik. A tiszta szoba olyan speciálisan elkülönített helyiség, amelyet kifejezetten orvostechnikai termékek gyártására terveztek. Az állandó túlnyomásnak köszönhetően megakadályozható a legfinomabb porszemcsék behatolása. Természetesen a hőmérsékletet, a túlnyomást és a páratartalmat folyamatosan ellenőrizzük.

A tiszta szoba a steril tér előtt helyezkedik el, és kiváló minőségű szűrővel felszerelt szellőzőberendezéssel rendelkezik. Ily módon biztosítjuk az orvostechnikai célú műanyag alkatrészek folyamatosan tiszta és biztonságos gyártását. Minden további nélkül megvalósítható az orvostechnikai alkatrészek összeszerelése is cégünk steril terében/tiszta szobájában. Folyamataink validáltak.

WAREMA Kunststofftechnik Reinraum Sauberraum

A szolgáltatások köre

  • A termékek gyártása ultramodern 1 + 2 K fröccsöntő gépeken történik. A berendezések 6 tengelyes robotokkal vannak felszerelve az alkatrészek mozgatásához. Saját fejlesztésű speciális berendezéseket használunk a betétek automatikus adagolásához, beleértve a kamerás felismerést i
  • Az átviteli rendszer használata további automatizált tesztelési és megmunkálási lépéseket tesz lehetővé.

A 3D-s lézeres jelölés végezhető steril térben.

  • Az orvostechnikai alkatrészek kemény és lágy buborékfóliába csomagolhatók. Tyvekből vagy orvosi minőségű papírból készült fólialezárásokat használunk.
  • Biztosítjuk az alkatrészek vákuumban vagy védő atmoszférával történő csomagolását, valamint az egyszer használatos csomagolótálcák  is a steril térben.

Gépeink lehetővé teszik az orvostechnikai részegységek pontos és tiszta összeszerelését steril térben.

Peter Ragusa, WAREMA Kunststofftechnik

Mindig szórakoztató elkötelezett csapatommal együtt dolgozni, hogy új, folyamatosan növekvő minőségi követelményekkel rendelkező ügyfélprojekteket valósítsunk meg a modern tiszta szobánkban.

Peter Ragusa, WAREMA Kunststofftechnik
Milyen projektje van számunkra?
Műanyaggyártás
Peter Ragusa
+49 9391 20-9941
WAREMA Kunststofftechnik Standort Deutschland
WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau Standort Ungarn Gyál