WAREMA Kunststofftechnik Karriere

Karrier

Karrier a WAREMA-nál

WAREMA Kunststofftechnik Karriere

A WAREMA-nál partnerként tekintünk az ügyfelekre, amunkatársakra és a beszállítókra, továbbá elkötelezettek vagyunk a társadalom és a környezet iránt. Az ember áll cselekedeteink középpontjában, mert a jól képzett munkatársak a kezdettől fogva sikereink alapját képezték. Ügyfeleink elképzelései és követelményei pedig olyan mércét jelentenek, amelyhez megoldásainkat és folyamatainkat igazítjuk. A marktheidenfeldi telephelyünkön mint 260 alkalmazott, Magyarországon pedig több mint 190 munkatárs gondoskodik a legmagasabb színvonalon az ipar, az autóipar és az orvostechnika terén tevékenykedő ügyfelek elképzeléseinek megvalósításáról.

WAREMA Kunststofftechnik Karriere

Új kihívást keres?

Akkor nálunk éppen jó helyen jár! Családi vállalkozás vagyunk, régi hagyományokkal, figyelemreméltó perspektívával és széles körű szolgáltatásokkal munkatársaink számára.

Munkavégzés Németországban

Itt találhat további információkat a WAREMA Group-ban való munkavégzésről, valamint a WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau GmbH aktuális állásajánlatairól.

Munkavégzés Magyarországon

Szeretne magyarországi telephelyünkön dolgozni? Várjuk jelentkezését!

Ami különlegessé tesz minket

Izgalmas feladatok

Izgalmas feladatok

Vonzó juttatások

Vonzó juttatások

Egészséges munkakörnyezet

Egészséges munkakörnyezet

Családtámogatás

Családtámogatás

Valami nagynak vagyunk a része

WAREMA Group Logo

4.400 a jövőbe optimistán tekintő, cselekvő munkatárs és partner dolgozik világszerte a WAREMA Group vállalati szövetségében az Árnyékolás és életterek, valamint a Műanyaggyártás és mérnöki tevékenység szakterületek kifinomult műszaki megoldásain. Legyen része ennek a hat erős márkát magában foglaló, világszerte több mint 25 helyszínen jelen lévő szövetségnek. Itt többet megtudhat rólunk!

 

WAREMA Group Logo
WAREMA Kunststofftechnik Standort Deutschland
WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau Standort Ungarn Gyál