Orvostechnika

Biztonságos és tiszta műanyag alkatrészek gyártása az orvostechnika, a diagnosztika és a gyógyszeripar számára.

 

Minőség és biztonság a betegek számára

Az orvostechnikai divízióban egyesítjük a műszaki, valamint a gyógyszerészeti és diagnosztikai részegységek terén megszerzett tudásunkat. A gyártás a legmagasabb szintű biztonság, tisztaság, fenntarthatóság és nyomonkövethetőség betartásával az ISO 14644‑1 7. osztály és a GMP szerinti steril térben történik. Ennek során az ügyfélorientált projektmenedzsment-rendszerre és az ISO 13485 szerinti tanúsítási szabványokra támaszkodunk.

 

Függetlenül attól, hogy az egyes alkatrészeket steril térben csomagolták vagy az alkatrészeket az ügyfél csomagolásában, tiszta szobában állították össze és sterilizálták: egy- és többkomponensű technológiákat, ultrahangos hegesztést és buborékfóliás csomagolásokat alkalmazunk. Ez tesz minket szakértővé az egészség szolgálatával kapcsolatos elképzeléseinek megvalósításában.  Szívesen támogatjuk Önt az állatgyógyászat terén szerzett tapasztalatainkkal is.

  • Fröccsöntés, amely validált, dokumentált szállítási minőséget biztosít
  • Műszaki, funkcionális és optikai alkatrészek gyártása
  • Műanyag alkatrészek például zárak, aszeptikus csatlakozók és alkatrészek dialízishez, szemészeti alkalmazásokhoz, műtőfelszerelésekhez
  • Downstream folyamatok, pl. végfelhasználói csomagolások, sterilizálás, tételdokumentálás, lézerezés, feliratozás

Orvostechnikai megoldásaink

Műanyaggyártás

A legújabb gyártástechnológiai módszerek alkalmazásával a legmagasabb minőségű műanyag termékeket gyártjuk az autóipar számára – a különálló alkatrészektől kezdve a bonyolult részegységekig bezárólag.

Szerszámgyártás

Saját szerszámgyártási kapacitásunk biztosítja a hosszú élettartamú szerszámok precíz és méretpontos legyártását a stabil technológiai folyamatokhoz.

Célgépgyártás

Saját célgépgyártó kapacitásunk lerövidíti a termék piacra jutási idejét, továbbá biztosítja a folyamatok és az összeszerelő rendszerek, valamint a vizsgáló berendezések hatékony automatizálását.

Minden egy kézben

Tanácsadás
Tanácsadás

Kezdetben minden esetben részletes tanácsadásra kerül sor. Megkeresését a cégen belül megvalósíthatósági tanulmánynak vetjük alá, csökkentjük a komplexitást és ismertetjük az esetleges fejlesztési lehetőségeket. Hozzáértő csapatunk minden kérdés és probléma tekintetében támogatja Önt.

Projektmenedzsment
Projektmenedzsment

Projektmenedzsmentünk figyelemmel kíséri az ügyfél- és a termékspecifikus követelmények betartását. Projekttervekkel dolgozunk szisztematikus határidőkövetéssel és az APQP rendszerben történő dokumentálással. Csapatunk minden körülmények között betartja vállalt kötelezettségeit.

Fejlesztés
Fejlesztés

A műanyag alkatrészek fejlesztési szakértőjeként megpróbáljuk egyszerűsíteni az Ön termékét. Csapatunk pontosan tudja, hogy milyen anyagra, milyen szerszámtechnológiára és milyen folyamatszabályozásra van szükség, hogy elvárásai teljesüljenek.

Gyártás
Gyártás

A magas fokon automatizált és modern gépeink folyamatosan pontos eredményeket garantálnak a műanyag alkatrészek, a szerszámok és célgépek gyártása során.

Raktározás és logisztika
Raktározás és logisztika

Egyéni csomagolási és szállítási koncepciót alakítunk ki az Ön igényeinek megfelelően, a hazai, a nemzetközi és a tengeri fuvarozási követelmények figyelembevételével. Megszervezzük a szállítási folyamatot és gondoskodunk a zökkenőmentes leszállításról. Automatizált raktári folyamataink biztosítják igények hatékony kielégítését.

Az ISO 13485 szerint validált folyamatok

Az ISO 14644 7. osztálya és a GMP C szerint tanúsított tiszta szoba

Innovatív ötletek és azok rugalmas megvalósítása

Saját szerszám- és célgépgyártás

Egyértelmű nyomonkövethetőség a sorozatszám alapján

Steffen Grün, WAREMA Kunststofftechnik

A hosszú távú és sikeres partneri kapcsolat számunkra egyet jelent a kölcsönös bizalommal és a másik fél nagyrabecsülésével.

Steffen Grün, WAREMA Kunststofftechnik
Milyen projektje van a számunkra?
Orvostechnika
Steffen Grün
+49 9391 20-9923
WAREMA Kunststofftechnik Standort Deutschland
WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau Standort Ungarn Gyál