WAREMA Kunststofftechnik Unser Qualitätsanspruch

Minőségi normáink

Tökéletesség

Számunkra ez magától értetődő

WAREMA Kunststofftechnik Kompetenciak

Kiváló minőségű és ügyfélorientált megoldások kidolgozása – ez a mindennapi célunk. A velünk folytatott együttműködés állandóan magas technológiai és termékminőséget biztosít. Ez számunkra nem rendkívüli, hanem magától értetődő dolog, amelyet minden munkatársunk hitvallásának tart.

A kiváló minőséggel fémjelzett hírnevünkhöz hűek maradunk a teljes technológiai láncban. Mivel minden területen csúcsteljesítményre törekszünk, ezért kimagaslóan jó partnernek számítunk a műanyag alkatrészek és részegységek gyártása terén.

WAREMA Kunststofftechnik Kompetenciak

Kiváló minőség

Minden olyan termék, amely elhagyja gyárunkat, innováció. És néhány közülük még díjakat is nyert.

 

WAREMA Kunststofftechnik Awards

Minden egy kézben

Az ötlettől kezdve a koncepciók megvalósításán és fejlesztésén át a végső gyártásig és szállításig bezárólag – elkötelezett mérnök csapatunk végigkíséri Önt a teljes termelési folyamat során. E tekintetben állandó célunk: hatékony és eredményes folyamat vevőink számára.

 

WAREMA Kunststofftechnik Qualitätsanspruch Entwicklung
Tanácsadás

Tanácsadás

Kezdetben minden esetben részletes tanácsadásra kerül sor. Támogatásra van szüksége az ötletek meghatározásához vagy már van konkrét elképzelése? Hozzáértő csapatunk minden kérdés és probléma tekintetében támogatja Önt.

WAREMA Kunststofftechnik Qualität in der Entwicklung
Fejlesztés

Fejlesztés

A műanyag alkatrészek fejlesztési szakértőjeként csapatunk tagjai pontosan tudják, milyen anyagra, milyen szerszámtechnikára és milyen technológiai folyamatokra van szükség ahhoz, hogy az Ön elvárásai végső soron teljesüljenek. Szívesen kidolgozzuk Önnel együtt az ideális gyártási koncepciót.

WAREMA Kunststofftechnik Qualitätsanspruch ProduktionWAREMA Kunststofftechnik Qualitätsanspruch Produktion
Termelés

Termelés

A sikeres fejlesztési szakaszt követően már semmi nem akadályozza megrendelésének teljesítését németországi vagy magyarországi telephelyünkön. Ennek során a magasan fokon automatizált gépeink mindig garantálják a precíz eredményeket. Legyen szó bármilyen anyagról.

A legkülönbözőbb mérési és tesztelési eljárások alkalmazása már a prototípus fázisban megkezdődik és végigkíséri a terméket a termékfejlesztési folyamat minden szakaszában, valamint a teljes sorozatgyártásnál. Ügyfeleink nemcsak a biztosított minőségi szabványokból, hanem az ezen a területen rendelkezésre álló cégen belüli óriási szaktudásból is profitálnak.

Minden tesztet és mérést pontosan ügyfeleink előírásai és specifikációi szerint hajtunk végre; bizonyos követelményeket előre átadunk szolgáltatóinknak és beszállítóinknak, az eredményeket pedig részletes vizsgálati jelentésekben dokumentáljuk.

WAREMA Kunststofftechnik Qualitätsanspruch Logistik
Raktározás és logisztika

Raktározás és logisztika

  • A cégünknél alkalmazott automatizált tárolási folyamatok biztosítják termékei hatékony tárolását mindaddig, amíg az végül leszállításra kerül. Speciális járműveink garantálják a biztonságos leszállítást a kívánt rendeltetési helyre. Hidegre érzékeny termékek/anyagok esetén fűthető elemek biztosítják a termékek szükséges védelmét.
  • A külföldre történő szállítások nem jelentenek gondot speciálisan képzett munkatársaink számára. Szívesen tájékoztatjuk a vonatkozó vámszabályokról és elintézzük a vámolást Ön helyett, hogy a lényeges dolgokra tudjon koncentrálni.
WAREMA Kunststofftechnik Alles aus einer Hand

Mindig készen áll: Minőségirányítási részlegünk

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem csak a termék kiváló minőségét kell biztosítani, hanem a termék illeszkedésének, tapintásának és megjelenésének is lenyűgözőnek kell lennie. Minőségirányítási részlegünk ezért már a kezdetektől figyel a legapróbb részletekre és biztosítja a gyártási folyamat folyamatos optimalizálását. Ezáltal biztosítjuk, hogy a végtermék is teljes mértékben megfeleljen az Ön igényeinek.

Mindig készen áll: Minőségirányítási részlegünk

Hogy biztos lehessen benne: csak a legjobbat kapja Tőlünk.

tANúsítványainkHOZ

A WAREMA-nál a lehető legjobb minőség elérése nem csak a termékekkel, hanem az egész folyamattal is összefügg. Függetlenül attól, hogy értéknövelő vagy nem hozzáadott értékű területről van-e szó – célunk mindig a hatékony és eredményes folyamat a vevőink számára.

 

Sebastian Oppel, WAREMA Kunststofftechnik
minőségbiztosítási vezető
Sebastian Oppel
WAREMA Kunststofftechnik Kontakt

Fogadja el tanácsainkat. Kötelezettség nélkül.

Milyen projektje van számunkra? Vegye fel a kapcsolatot velünk!

 

WAREMA Kunststofftechnik Standort Deutschland
WAREMA Kunststofftechnik und Maschinenbau Standort Ungarn Gyál